Partner pagina parket schuren Bloemendaal

Partner pagina geeft u een inzicht met welke partner wij allemaal samenwerken. U kunt ervan uitgaan dat u kwaliteit en de juiste service van de partners kan verwachten.

 

Kies de Expert

9

BONA GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Uw vloer is bij ons in goede handen.

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Partner worden?

Parket Schuren Bloemendaal heeft diverse partner met wie wij in de loop der jaren samenwerken. Sommige van deze partners kunnen wij aandragen als betrouwbaar en staan voor kwaliteit. Sommige partners zijn labels van Parket schuren Bloemendaal. Bekijk nu onze lijst met bedrijven die snel voor u klaar staan.

Parket Schuren Amersfoort

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Hilversum, zo kunt u bij Parket Schuren Amersfoort terecht voor het schuren van parket in Amersfoort en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.

Parket leggen door de expert in houten vloeren

Parket leggen doen we met uiterste zorg. Met ruim 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren. Houten vloeren leggen is een mooi vak en kunnen de vloer in verschillende patronen voor u leggen. Massief parket leggen maar dan parket zwevend of verlijmt leggen wij leggen het allemaal uit. Van een mooi Schuur bedrijf doorgroeien naar allround parketspecialist.

Parket Schuren – Parketspecialist

Parket Schuren is een vak dat met uiterste zorg gedaan moet worden. Onze parketteurs hebben ruime ervaring en de nodige kennis voor het schuren van uw parket vloer.

 

Parket Schuren Aalsmeer – Schuur Expert

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Amsterdam, zo kunt u bij Parket Schuren Aalsmeer terecht voor het schuren van parket in Aalsmeer en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.  

Parket Schuren Hilversum – Loosdrecht – Bussum – Naarden – Laren

Wij werken samen met schuur.expert wanneer het nodig is om een parket te schuren in Hilversumm en omstreken. Neem nu contact op als u uw parket schuren Hilversum wilt laten uitvoeren door een lokale specialist uit Hilversum. Ook beschikken wij over Parketteur voor parket schuren Bussum, parket schuren Laren, parket schuren Loosdrecht, parket schuren Naarden, parket schuren Eemnes en parket schuren Blaricum

Parket Schuren Purmerend – Parketspecialist

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Amstelveen, zo kunt u bij Parket Schuren Purmerend terecht voor het schuren van parket in Purmerend en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud. 

Parket Schuren Bloemendaal – Schuur Expert specialist in houten vloeren.

Wij werken samen met schuur.expert wanneer het nodig is om een parket te schuren in Bloemendaal en omstreken. Neem nu contact op als u uw parket schuren Bloemendaal wilt laten uitvoeren door een lokale specialist uit Bloemendaal. 

Parket Schuren Diemen 

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Amsterdam, zo kunt u bij Parket Schuren Diemen terecht voor het schuren van parket in Abcouden en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.  

Parketschuurspecialist 

Parket schuurspecialist heeft ook meerdere labels, denk aan Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Almere, Parket schuren Hoofddorp, Parket schuren Hilversum, Parket schuren Haarlem, Parket schuren Zaandam, Parket schuren Volendam en Houten vloer schuren. 

Boeket bestellen en vandaag nog laten bezorgen. Prachtig boeket bloemen van Uw bloemenman.

Iemand ziek, of juist voor een extra steuntje in de rug na een geboorte. Mooie rozen of een andere prachtig boeket bestellendoen je bij Uwbloemenman.nl De online bloemist. Voor 09:00 uur besteld dezelfde nog bezorgd. Ga voor een mooi boeket bloemen naar de online bloemist! Uwbloemenman.nl.

Schuur Expert 

Omdat internet steeds belangrijker word voor onze business hebben wij deze opgedeeld in een aantal regio’s met verschillende labels. Denk aan Parket schuren Hilversum, Parket schuren Den Haag, Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Amstelveen, Parket schuren Utrecht, Parket schuren Uithoorn, Parket schuren Diemen, Parket schuren Aalsmeer, Parket schuren Katwijk en Parket schuren Weesp. Al deze labels vallen onder Schuur Expert. Bij Schuur expert werken ruim 10 parketteurs.

Glaszetter AV glas

Glaszetter Bloemenaal nodig? Av glas is de lokale glaszetter. Ook actief als glaszetter Amsterdam en Glaszetter Haarlem

Elektricien Amsterdam

Voor groepenkast vervangen of nest installeren en elektra aanleggen is Elektricien Amsterdam de specialist van de regio.

Stucadoorsbedrijf Amsterdam – Stucadoorsbedrijf Molenaar en Schilder

Stucadoorsbedrijf Amsterdam is de specialist in stucwerk, latex spuitwerk, pleisterwerk en het sausen van wanden en plafonds. Stucwerk of een plafond sausen is voor onze vakmensen van Stucadoorsbedrijf Molenaar en Schilder een koud kunstje. 

Plumber Amsterdam

Plumber Amsterdam is onderdeel van Loodgieter Amstelveen. Kunnen zij u 24/7 helpen met het bijvoorbeeld ontstoppingsdienst of cv ketel onderhoud. Verder hebben zij Locksmith Amsterdam als website voor het opmaken van deuren.

 

Keramisch Parket

Bent u opzoek naar keramisch parket dan geeft de volgende website u een goede impressie wat zij voor u kunnen beteken. Wilt u vloerverwarming met keramisch parket dan moet u dit bedrijf zijn. Zij hebben de beste tegelzetters in dienst en bezorgen u een vloer voor het leven.

 

Autoverhuur Amsterdam – Auto huren bij Amcar

Auto huren in Amsterdam? Dan komt u al snel uit bij autoverhuur Amsterdam of Amcar. Een voordelige auto, bestelwagen of verhuisauto huren? niet voor niets al 25 jaar een begrip in Amsterdam

 

Bonvie Installatie – Installatiebedrijf – Keuken installatie & badkamer verbouwen

Bonvie Installatie is een installatiebedrijf met als specialisme keuken installatie, badkamer verbouwen en elektra installatie tot aan een complete renovatie van uw woning. keuken installatie, badkamer verbouwen en elektra installatie Installatiebedrijf  Bonvie installatie realiseert het van A tot Z

 

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam is de specialist in voegafdichtingen. De kitters van Kitbedrijf Amsterdam doen zowel particulieren of de zakelijk. De meeste aanvragen die zij behandelen zijn badkamer kitten aanvragen.

 

Parket schuren Utrecht

Bent u opzoek naar een specialist in of rondom Utrecht welke ruime ervaring bezit in parket schuren en het behandelen hiervan? Wij werken met samen met Parketschuurspecialist.

Voor een andere partner kunt u ook terecht bij ParketSchuurService, de ideale partner voor het schuren van parket en het behandelen hiervan.

 

Glaszetter Amsterdam

Heeft u glasschade en bent u woonachtig in Amsterdam dan is Glaszetter Amsterdam de glaszetter die u direct en voordelig verder kan helpen. Glaszetter Amsterdam is niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van glasschade, maar ook het vervangen van enkelglas naar dubbel glas kunt u over laten aan deze glaszetter.

 

Parket schuren Den Haag

Bent u opzoek naar een specialist in of rondom Den Haag welke ruime ervaring bezit in parket schuren en het behandelen hiervan? Wij werken samen met parket schuren Den Haag.

 

Elektricien Amsterdam

Elektricien Amsterdam heeft ruim 20 jaar ervaring in alles dat met elektra te maken heeft. Met name groepenkasten vervangen of het uitbreiden van groepenkasten is een veel voorkomend werkje. Verder kunt u denken aan het aan aanleggen van elektra in Amsterdam.

 

Parket schuren Amstelveen 

Wij werken al jaren samen met onze bertrouwbare partner in Amstelveen. Parket schuren Amstelveen is een specialist op het gebied van schuren van houten vloeren in woningen en kantoorpanden.

Flevisteen 

Bent u opzoek naar mooie tegels voor uw vloer of wand dan is Flevisteen het bedrijf waar u moet wezen. Flevisteen heeft de grootste showroom met uitgestalde tegels voor zowel vloer als want. Met name natuursteen tegels en houtlook tegels hebben zij het grootste assortiment uit Spanje en Italië. Wij werken al jaren samen met Flevisteen.

 

Parket Schuren Amsterdam

Wanneer uw parketvloer nodig toe is aan onderhoud, een nieuwe kleur of door beschadiging en krassen op de vloer opnieuw geschuurd en behandeld dient te worden? Kies dan voor parketvloer schuren Amsterdam

Mocht u uw vloer willen schuren in Amsterdam en omgeving. Wij werken al meer dan 20 jaar samen met onze betrouwbare partner Vloer Schuren Amsterdam

 

Parket Schuren Almere

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Amsterdam, zo kunt u bij Parket Schuren Almere terecht voor het schuren van parket in Almere en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.

Parket Schuren Amsterdam

Wij werken met verschillende partners samen in en rondom Amsterdam. Of het nou gaat om het schuren van parket vloeren of het leggen van parket vloeren werken wij regelmatig samen met onze betrouwbare partner Vloer Schuren Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam 

Kitbedrijf Amsterdam is in de afgelopen jaren snel gegroeit , met andere vestigignen en bedrijven hebben wij de volgende kitbedrijven, Kitbedrijf Amstelveen, Kitbedrijf Weesp en Kitbedrijf Haarlem

Parket Schuren Den Bosch

Wij werken samen met vloer-schuren.nu wanneer het nodig is om een parket te schuren in Den Bosch en omstreken. Neem nu contact op als u uw parket schuren wilt laten uitvoeren door een lokale specialist uit Den Bosch.

Website laten maken met winstgevende online marketing

Ook zo’n website laten maken? Studio Webdigi in samenwerking met Marketing Direct de makers van dit concept voor Schuur Expert. Ook zo’n website met een winstgevende online marketing? Neem contact met ons op

 

 

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning

Onderhouden door Parket Schuren Bloemendaal

Project
Eensgezin woning Bloemendaal
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in Bloemendaal hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken

Onderhouden door Parket Schuren Bloemendaal

Project
Hoekwoning Bloemendaal
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 mei 2018

Over dit project

In deze woning in Bloemendaal hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Bloemendaal

Onderhouden door Parket Schuren Bloemendaal

Project
Appartement Bloemendaal
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Bloemendaal hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Santpoort

Onderhouden door Parket Schuren Bloemendaal

Project
Tussenwoning Bloemendaal
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 juni 2018

 

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met
+31 (023) 2052378

Contact met ons

Bloemendaalseweg 26 2061CJ Bloemendaal

+31 (023) 2052378

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen binnen Noord Holland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.